• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     KOZMİK ENERJİ | KUANTUM DOKUNUŞ İZMİR

   
Özellikler : Eğitmen AYSU SÜRÜCÜ
Karşıyaka
Kozmik Enerji İzmir, Kuantum Dokunuş, Access Bars, Kozmik Enerji Kanalları, Melek Koçluğu,
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi
KOZMİK ENERJİ | KUANTUM DOKUNUŞ İZMİR 

MEGAPOL DANIŞMANLIK KİŞİSEL GELİŞİM MERKEZİ


Kozmik Enerji  Eğitimi İzmir
Kuantum Dokunuş Eğitimi
Kuantum Dokunuş Terapisi
Access Bars Eğitimi
Access Bars Terapisi

AYSU SÜRÜCÜ


KARŞIYAKA İZMİR

GSM:>> 05300400703

1966 Yılında Aydın’ın Nazilli İlçesinde dünyaya geldim.1989 Yılında bir bankacı olarak çalışma  hayatıma başladım ve 2011 yılında emekli oldum.1993 yılında tanıştığım eşimle 1994 yılında evlendim. Aynı yılın Aralık ayında kızımı dünyaya getirdim.

                Enerji çalışmalarına 1999 yılında Reiki ile başladım. Zaman içinde birçok farklı eğitimlere katıldım.Kendimi geliştirmek,tanımak amacıyla aldığım eğitimler bir süre sonra yön değiştirerek bir

                Eğitmen ve şifacı olma yoluna getirdi.Halen öğrenmeye ve öğretmeye kurucusu olduğum Megapol Kişisel Gelişim Merkezi ve başka şehir ve merkezlerde devam ediyorum.

                Çok sevdiğim Quantum Touch(Kuantum Dokunuş) ve Access Bars Eğitmeniyim. Kozmik Enerji Terapisti , Hermes Şems Denge Enerjisi Uygulayıcısı ve Esmaül Hüsna ve Melekleri Ruhsal Okuma uygulayıcısı, Reiki uygulayıcısıyım.

                 Yol’a çıktığımdan bugüne eğitimime katkısı olan tüm eğitmen arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.

                 Bir’lik bilinci ile ışık ve bilgiyi yaymak ve yeni şifacıların çoğalması ve evrene sevgi ve barış getirmelerine aracı olabilmek en büyük dileğim ve görevimdir.


Kuantum Dokunuş Nedir?

Amerikalı şifacı Richard Gordon tarafından geliştirilen Kuantum Dokunuş, ellerle uygulanan bir şifa yöntemidir. Etkileri öylesine hızlı ve olağanüstüdür ki hafif bir dokunuşla ağrıların azaldığını ya da yok olduğunu, açık yaraların hızla kapandığını ve hatta kemiklerin kendilerini yeniden düzenlediklerini görebiliriz. Kuantum Dokunuş’u uygulamak için beden taramaları yaparak farkındalığımızı artırmak ve nefes tekniklerini öğrenmek yeterlidir.

Kuantum Dokunuş sayesinde evrensel yaşam enerjisini, nefesimiz yardımıyla güçlendirip ellerimizle yönlendirebiliriz. Evrende var olan ve genellikle farkında olmadığımız için yararlanamadığımız bu enerji, hafif dokunuşlarla kendimizin veya başkalarının enerji titreşimlerini yükselterek vücudun kendi kendini iyileştirmesine aracılık eder. Kuantum Dokunuş eğitimi alan bir kişi, kendisine ve başkalarına şifa verebildiği gibi uzaktakilere de şifa gönderebilir.

Tüm canlıların bedenleri mükemmel bir donanıma sahiptir. Tüm organlar ve dokular insan zekâsının çok üstünde bir ahenkle işler. Bedendeki enerjinin titreşim seviyesi düştüğünde ise denge bozulur ve hastalıklar baş gösterir.

Rezonans yasasına göre işleyen Kuantum Dokunuş, bedenin düşük titreşimli bölgelerinin yüksek titreşimli bölgelere uyumlanmasını sağlayarak şifanın gerçekleşmesine aracılık eder. Kuantum Dokunuş uygulayıcısı, Kuantum Dokunuş tekniklerini uygulayarak kendi enerji frekansını en yüksek seviyeye çıkarır. Uygulayıcı, elleriyle bedendeki düşük titreşimli bölgeye dokunduğunda, o bölgenin zayıf olan enerjisi kendisine sunulan bu yüksek titreşime uyumlanır.

Yapılan araştırmalar, dokunularak (kucağa alınan, okşanan, elinden tutulan vb.) büyüyen bebeklerin, bu duygulardan yoksun büyüyen yaşıtlarına göre daha iyi ve hızlı geliştiklerini, daha az hastalandıklarını ve bağışıklık sistemlerinin daha güçlü olduğunu göstermiştir. Dokunmadaki gizem, sıradan fiziksel bir dokunuştan ziyade, sevgi ile yoğrulmuş evrensel yaşam enerjisinin aktarılmasıdır.

Kuantum Dokunuş; kasık ve bel fıtığı, migren, görme bozuklukları ve gözle ilgili problemler, sinüs problemleri, boyun sorunları, skolyoz, romatizma ve multipl sklerozun iyileşmesine yardımcı olur. 

Ayrıca,

* Duygusal bedene etki ederek rahatlık ve sakinlik sağlar.

* Bedeni toksinlerden arındırır.

* Duygusal blokajları çözer.

* Açık yaraların çabuk ve kolayca kapanmasını sağlar.

* Bağımlılıklardan kurtulmaya yardımcı olur.

* Kemiklerin kendiliğinden düzene girmesine yardımcı olur.

* Nefret, öfke ve kin gibi olumsuz duygulardan arınmayı sağlar. Bunlar, Kuantum Dokunuş şifasına sadece birkaç örnektir.

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız